Предпазни прегради

Предпазните паравани са от изключителна важност за създаването на безопасно  работно място за вашите служители, както и защитена среда за вашите клиенти. Подходящи са за рецепции, банкови клонове, open-space пространства, конферентни зали, офиси с директен контакт с клиенти.
Изработват се от прозрачен полиетилен-терафталат или поликарбонат. Материалите са с изключителна здравина и гъвкавост. Устойчиви на удар и всякакви спиртни почистващи препарати и дезинфектанти. Лесни за дезинфекция и почистване.

Начин на монтиране.  Чрез поставяне на бюрото или катедрата. Възможност за изработка на модел с anti-slide /противоплъзгащи/ силиконови крачета, които биха могли да се залепят за основата посредством двойнозалепваща лента, доколкото съществува риск преградата да бъде съборена от бюрото.
Не е необходимо пробиване на основата, върху която се поставя преградата!

Размерите на предпазните прегради са различни и зависят от изискванията и нуждите на клиента. В зависимост от приложението им преградите могат да бъдат с или без отвор за документи/пари/пратки/POS терминали/специфични продукти.

Вие ни задавате размерите, останалото оставете на нас!

Изпратете запитване


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Адрес

гр. София, 1680, ж.к.Борово,
ул. „Солун“ № 64, вх. Б, партер

 


Телефон

+359 2 9 530 250
+359 894 788 014