Услуги

Цялостни решения за вашата реклама.

Дизайн и предпечатна подготовка

От идея до реализация.

Добрите материали се отличават не само с високо качество на изработката, но и с ефектните, оригинални дизайнерски решения, които ги правят отлични  рекламни носители на вашите идеи и послания. Ето защо, ние държим да предложим на Клиентите си иновативен, различен и подходящ дизайн за техните нужди, работейки с различни дизайнери, които със своя опит, поглед, стил и усет успяват да се справят и с най-взискателните Клиенти. Предпечатната подготовка често е подценявана, но дългогодишният ни опит показва, че всъщност е от изключително значение за крайния резултат. Нашите дизайнери с прецизност и точност ще подготвят файловете така, че крайният продукт да бъде на ниво.

Производство на печатни материали

Печатните материали, не са просто отпечатана хартия, те са идентичността на компаниите. Добавете стойност на вашите печатни материали.

Джоана 4 може да предложи производство на всички видове стандартни и нестандартни печатни материали, независимо от вида печат (широкоформатен, офсетов или дигитален). Качеството на хартията и на печата е гарантирано, защото работим с най-добрите печатни бази в страната, доказали своя професионализъм през годините.

Външна и вътрешна реклама

Реклама за вътре и вън.

За да сме максимално полезни на своите Клиенти, предлагаме дизайн, изработка и монтаж на различни видове постоянни или временни рекламни съоръжения като Рекламни табели, Обемни букви и надписи, Светлинни реклами, Транспаранти, Банер стойки, Рол банери, Облепяне на витрини и автомобили и мн. други. От съществено значение е и фактът, че можем да изработим и различни модели и варианти на щандове и POP UP стени, така необходими за изложения и панаири. В зависимост от нуждите на всеки наш Клиент, ще предложим най-добрия и оптимален вариант за реклама.

Събитиен мениджмънт

Цялостна организация на Корпоративни семинари, обучения, партита и
Тийм билдинг активности.

Рекламна агенция Джоана 4 има богат опит в организацията на различни събития независимо от техния мащаб и формат. Услугите, които предлагаме са изцяло съобразени с всички специфики и изисквания на Клиента като планиране, бюджет, локация, период, активности и логистика.
Можем да предложим както цялостна комплексна организация, така и частична в зависимост от нуждите на Клиента. Всяко едно събитие независимо от своя характер трябва да премине на високо ниво. Ето защо нашият екип от професионалисти ще следи от началото до края всеки един предвиден или непредвиден детайл и ще се стреми да гарантира качеството на услугите, които предлага.

СВЪРЖИ СЕ С НАС


Адрес

гр. София, 1680, ж.к.Борово,
ул. „Солун“ № 64, вх. Б, партер

 


Телефон

+359 2 9 530 250
+359 894 788 014