Рекламни сувенири

Директен внос и бранд на различни видове рекламни сувенири.

Рекламни сувенири

Имате нужда от рекламни сувенири? Ето как можем да ви помогнем…

Джоана 4 е най-добрият доставчик на промоционални сувенири за фирми, които се нуждаят от качествени и иновативни бизнес решения за своите цели. Не става въпрос само за поръчка и доставка на рекламни сувенири, но и за консултации с нашите търговци, за да ви предоставим най-креативните, ефективни и практични решения и да получите най-добрата възвръщаемост на вашите инвестиции. Агенцията ни работи с най-големите дистрибутори и доставчици на рекламни сувенири в Европа и Азия в тясно сътрудничество, за да можем да предложим нови възможности на всеки един от нашите съществуващи и потенциални клиенти. Доверете ни се, защото нашите служители имат свеж и проактивен подход към разбирането на вашите бизнес и маркетингови цели.

КАТАЛОЗИ 2024 – РЕКЛАМНИ ПОДАРЪЦИ

КАТАЛОЗИ – ХИМИКАЛКИ

КАТАЛОЗИ – ТЕФТЕРИ

Луксозни подаръци

Стилни, елегантни, уникални…

Един подарък означава много. Луксозният подарък показва стил, класа и интелигентност. Поради тази причина с годините сме се специализирали в подбирането на подходящи луксозни корпоративни подаръци предназначени за ВИП Кампании. Работим с редица световно известни и признати луксозни марки като: Cerruti 1881, Cacharel, Ungaro, Lanvin, Carven, Nina Ricci, Parker, и много други. Подарявайки стилни луксозни подаръци Вие ще привлечете внимание и ще покажете своето специално отношение към човека, за когото е предназначен.

КАТАЛОЗИ

Текстил

Посланието е по-силно когато го носиш върху себе си…

Предлагаме голямо разнообразие на всякакъв рекламен висококачествен текстил от най-големите доставчици и производители, утвърдени на международния пазар. Стремим се да ви предоставим възможно най-добрия печат, който да отговаря на вашите изисквания и очаквания. Не на последно място кратките срокове и предлаганата от нас оптимална цена ни правят вашият предпочитан партньор.

КАТАЛОЗИ

Сладка реклама

Вдъхновение за всички сетива…

Тайната за успех е комбинацията от високо качество, вкус и визия.
Свързваме сладките изкушения с приятни емоции и усмивки, които те предизвикват у хората. С тяхна помощ допълнително се засилва положителната нагласа на хората към вашата компания като съвсем естествено се скъсява дистанцията и имате много по-пряк контакт с тях. Изключително успешни при всякакви рекламни кампании, кариерни или търговски изложения и събития. Могат да бъдат прекрасен посланик на вашия бранд навсякъде, дори и във вашия офис, посрещайки гостите ви на рецепция.

КАТАЛОЗИ

Иновативни подаръци

Няма нищо ново под слънцето! Напротив има…

Нестандартните и иновативните подаръци винаги предизвикват интерес. С тяхна помощ рекламното послание, което искате да отправите е в пъти по-силно и впечатляващо от стандартните кампании. Стремим се да ви предложим екстравагантни и необикновени предложения за вашия бизнес. Ето ви един малък пример: опазването на природата става все по-трудно, но отговорността за това е в нашите ръце. Една от идеите, които ние можем да ви предложим е изключителен еко тефтер, чиито страници съдържат семена на растения, вградени в хартията, които след използване на тефтера биха могли да се засадят. И не само това, можем да предложим и други идеи и варианти, това, което трябва да направите е просто да се свържете с нас или да разгледате нашите каталози.

КАТАЛОЗИ

Печат на рекламни сувенири

Имате визия за вашите рекламни материали? Ние можем да я изпълним!

Рекламна агенция Джоана 4 предлага висококачествен печат за всички видове рекламни артикули, които предлага. Използваме най-съвременните методи и технологии за различните видове печати ситопечат, трансферен печат, тампонен печат, флексопечат, дигитален печат, сублимационен печат, топъл печат, сух печат – преге, лазерно гравиране, директен печат върху текстил и други. Нашите търговци ще предложат най-подходящия метод за брандиране в зависимост от избрания продукт, като по този начин гарантираме на Клиента безкомпромисно качество на отлични цени и кратки срокове.

СВЪРЖИ СЕ С НАС


Адрес

гр. София, 1680, ж.к.Борово,
ул. „Солун“ № 64, вх. Б, партер

 


Телефон

+359 2 9 530 250
+359 894 788 014