В настоящата статия ще ви представим малко по-различни модели, които са създадени с мисъл и грижа за клиента.

Пишещите средства Maxema се проектират и произвеждат изцяло в Италия, което дава възможност да се проследи всеки един етап от създаването им. Те са създадени с мисъл и грижа за Клиента: от една страна да имат дълъг живот и да възвърнат направената инвестицията и от друга максимално да се намалят количествата на отпадъчните материали, които се разпръскват в околната среда. Съобразени са с всички Европейски изисквания за стандарт и качество, което ги прави търсен и надежден продукт.

Слоганът на Maxema e: We make plastic pens but we care about the environment.

Пълната продуктова гама съдържа 15 базови модела, като всеки един от тях се предлага в няколко варианта и в различни цветове, но нещата не се изчерпват само с това и тук идва вашата роля – създайте своята химикалка:

– Всеки един от моделите, може да се приспособи според вашите желания, идеи и цели.
– Може да изберете различни цветове за отделните части
– Може да комбинирате и отделните елементи от различните модели
– Всеки модел може да се изработи в цвят по пантон.

След като бъде завършена химикалката е готова да бъде “облечена” с вашето лого и/или послание.

На финала получавате висококачествени химикалки достойни за вашия бранд!

Акцентът за 2019 е въвеждането на “новия” черен цвят в палитрата.


Mood – модел дизайниран с усет за метал.
Перфектна комбинация между опростеност и елегантност. Металните части придават на модела изисканост и уникалност. Цветовете могат да бъдат както пастелни, така и ярки. Сами избирате каква комбинация да направите.


Flow Pure – стилен и елегантен модел химикалка.Тяло с гумено покритие  и пластмасов клипс, който се предлага в пълна палитра от цветове, както и в флуоресцентни нюанси и оригинални цветови комбинации.


DOTdifferent from the rest, full stop

Представяме на Вашето внимание най-новото попълнение в многообразната колекция на Maxema – моделът DOT.

Това е пластмасова химикалка с изчистен и опростен дизайн и в същото време с елегантен и изчистен стил. Отличителното в новия модел е клипсът, който е проектиран със заоблен край и ненатрапчиви странични извивки. Повърхността на клипса позволява да се позиционира Вашия бранд много добре. Основните характеристики на химикалката са, че е изработена от нетоксична, добре устойчива пластмаса с много добър механизъм на включване и изключване. Тялото на този модел има вариант, в който да е изцяло гумирано, според последните модни тенденции. Цветовите варианти и комбинации са многообразни и дават възможност Клиентът да избере най-подходящата цветова гама за своята химикалка. Ето защо ние вярваме, че DOT ще се превърне в отличен рекламен носител на Вашите идеи и ще спомогне за доброто позициониране на Вашия бранд.


ZINK – изразена геометрична форма.

Плътност, здравина и прецизност: това са първите впечатления, които оставя ZINK, най- новият модел химикалка, представен от марката MAXEMA. Изработена е от нетоксична, добре устойчива пластмаса с ротационен механизъм и отлично полирана повърхност. Размерът и дебелината на тялото са проектирани по този начин с цел да създаде максимално удобство и комфорт при писане. Клипсът също впечатлява с дължината си и пространството за брандиране. Изчистените линии и опростения, изчистен дизайн на химикалката, допълнително допринасят за максималното изпъкване на Вашето послание.


View – хармония от извити линии и тънкост.

Съчетанието от извивки и тънки елементи придават престиж и стойност на безвременно качество, красота и практичност, ценност, която е ресурс и стимул за отговорно потребление, по-широко и по-осъзнато виждане.