Да правиш дизайн на чаши изисква познание, опит, умение, способност да проявяваш въображение. Дизайнерите на марката MAXIM успяват да усетят настроението и желанията на Клиентите си и по този начин създават изящни, стилни и неповторими дизайнерски чаши. Тяхното портфолио предлага всичко това в съчетание със стандартите за безопасността при храненето, както и с осигуряването на издръжливостта на печата при всякакви дейности. Техниките за брандиране, които MАXIM предлагат са иновативни, функционални и висококачествени.

Избери си цвят! Ние ще се погрижим за останалото. Поръчай над 108 чаши и създай своята уникална чаша! Вие решавате коя част от чашата да оцветите, отвътре, отвън или и от двете страни….използвайте въображението си.

Комбинирай технологиите за печат!

Технологията Hydrocolor ви дава възможност да използвате и допълнителните техники за печат. Когато използвате технологията за цвят отвътре на чашата, отвън може да направите директен или трансферен печат. Когато технологията е отвън върху вече цветната повърхност може да използвате така наречения органичен трансферен печат, който ви позвилява да поставите вашето лого или послание.
Качество, сигурност и издръжливост!

Благодарение на високотехнологичните машини и нови технологии използвани във всички етапи от създаването на чашата, Вие получавате продукт съчетаващ в себе си качествен порцелан, издръжлив и безопасен бранд независимо от използваната технология и максимално удоволствие от получения резултат.