В бизнеса няма място за изкушения, освен, ако не са шоколадови!
Ръчно изработените шоколадови изделия, пралини и десерти винаги предизвикват възторг и възхищение, затова те са добро решение за корпоративен подарък за вашите партньори и клиенти. Без значение дали поводът е празник като Коледа, Великден, 8 март или просто искате да направите жест към партньор, колега или клиент, винаги избирайте шоколадови изделия направени от първокласни съставки и фин белгийски шоколад.

Майстор-шоколатиерите в България предпочитат да работят с производите на Barry Callebaut, световен лидер в производството на висококачествен шоколад и какао. Barry Callebaut се намира в 25% от всички потребителски продукти в света, съдържащи какао и шоколад.

В Европа и при нас се предлагат оригинални шоколадови форми, можете да избирате от широка палитра изискани шоколадови бонбони и белгийски труфели с различен и уникален вкус, шоколад с ядки и плодове, медиани с пълнеж и тематични фигури от бял, млечен или черен, топящ се в устата шоколад с невероятен аромат. А още по-невероятно е това, че всички тези продукти могат да се брандират с вашето лого и да предадат важно послание.

Впечатлението, което тези подаръци ще направят наистина ще затвърди бизнеса и корпоративните отношения.

За да бъде още по-впечатляващо участието ви на изложение или друго събитие, освен стандартните брошури и рекламни химикалки на щанда поставете и купа с брандирани шоколадчета, вафли, мини кексчета, бисквитки, близалки, ментови бонбони, снаксове, барчета от мюсли, даже и ябълков чипс. Сладките изкушения винаги предизвикват приятни емоции, а нестандартните лакомства – удивление.

Не забравяйте, че е много важно рекламните сладки да бъдат поръчани само от сертифицирани доставчици, тъй като рекламните сладки се консумират от деца и възрастни.